Menu

Konstpausen - Bertil Vallien - 3D virtual exhibition by Galleri Ardenno

Konstpausen - Bertil Vallien

Tue, 11/17/2020 to Thu, 12/31/2020

curated by:

Alla priser är inkl moms, inramning & leverans.

Bertil Vallien har trollbundet oss i många decennier med allt från vackert och tidlöst bruksglas som återfinns i hem runt om i världen till sina unika och exklusiva sandgjutna skepp som trafikerar de stora världshaven.

Glasskeppen ligger nu för ankar i utställningen, de karakteristiska ansikten ligger mjukt inbäddade i glasverken och vi får njuta av unika såväl som limiterade glasverk.

En annan konstform som Bertil bemästrar är måleri & grafik. Med penna och pensel trollar han med ett annat kärt och återkommande motiv, nämligen hästen. Som den skickliga konstnär Bertil är trollar han med svärta och mjukhet fram drömska, vackra och starka hästar som dansar fram över pappret.

Bertil och vår gallerist Christer har, sedan tidigare, ett innerligt, varmt och givande samarbete och nu vill de tillsammans visa på bredden av Bertils konstnärskap.

INSTRUKTIONER OM DU VILL GÅ RUNT I DEN VIRTUELLA 3D UTSTÄLLNINGEN PÅ EGEN HAND:
Klicka på ”START GUIDED TOUR” för en automatisk genomgång av verken, eller klicka på ”ENTER EXHIBITION” och själv gå runt och titta på alla konstverken.

Om du klickat på ”ENTER EXHIBITION” så kan du navigera runt i utställningen på flera olika sätt:
1. Klicka och håll in musknappen och dra runt pekaren för att titta åt vänster, höger eller zooma in/ut.
2. Klicka på de fyra piltangenterna i nedre högra hörnet i webbläsaren för att ta dig runt i utställningen.
3. Använd piltangenterna på ditt tangentborg för att flytta runt i utställningen."

Om du håller muspekaren över ett konstverk så får du upp information om konstverket. Om du vill titta lite närmre på något verk så kan du klicka på konstverket så zoomas verket in och vill de se ännu mer information så kan du klicka på Infoknappen (i).

Do you like the exhibition?

Cookies help us to provide certain features and services on our website. By using the website, you agree that we use cookies. Privacy policy