Menu

Liria - 3D virtual exhibition by Shkbsh - PFA

Liria

Mon, 10/05/2020 to Fri, 10/30/2020

curated by:

Ekspozita Liria përbëhet nga 23 punime dhe vjen si kontribut i shumë artdashëve për të shprehur konceptin e tyre per Lirinë, nëpërmjet talenteve të tyre.
Kjo ekspozitë ka si qëllim sensibilizimin e shoqëris╒ tonë në lidhje me rëndësinë e lirisë personale dhe te personave me liri të kufizuar.

Per te hapur videot, klikoni tek info e punimit.

Do you like the exhibition?

Cookies help us to provide certain features and services on our website. By using the website, you agree that we use cookies. Privacy policy