Menu

MALA UMETNOST CVETA DOK SLOBODA ČEKA - 3D virtual exhibition by ART CULT AKVARIJUS

MALA UMETNOST CVETA DOK SLOBODA ČEKA

Mon, 06/01/2020 to Wed, 07/01/2020

curated by:

„Mala umetnost cveta dok sloboda čeka“

Izložba „Mala umetnost cveta dok sloboda čeka“ je prikaz dečijih radova povodom Međunarodnog dana deteta. Dok mi, veliki umetnici pokušavamo da zadržimo dete u nama, mali umetnici nam zadaju zadatak kako treba da se odnosimo prema njima, društvu i planeti Zemlji. Poput malih učitelja, svojim radovima u različitim tehnikama ukazali su nam na značaj pravih vrednosti, na ono što im smeta i na ono šta ih čini srećnim. Svi posetioci virtuelne izložbe mogu ostati nemi ispred njihove kreativnosti, maštovitosti, ali i promišljenosti, lucidnosti i oštroumnosti. U periodu izolacije mnogo toga smo zauvek izgubili a ono što zasigurno nismo jeste upravo dečija inspiracija i njihova mala umetnost. A ona govori preciznije i iskrenije od današnjeg odraslog čoveka.
Organizator izložbe je „Domovik“ iz Kosovske Mitrovice, a izložba je realizovana uz saradnju sa Privatnim kulturnim centrom „Akvarijus“. Izložba se organizuje uz podršku UNICEF-a.

more exhibitions of ART CULT AKVARIJUS

ART CULT AKVARIJUS

ART KULT ZAVRŠNA IZLOŽBA

12 Jun 2020 to 25 Jun 2020

ART CULT AKVARIJUS

ЖЕНА /Gruaja/ Woman

22 May 2020

ART CULT AKVARIJUS

Пети елемент

30 Apr 2020 to 10 May 2020

ART CULT AKVARIJUS

ДЕМИР ПЕПИЋ / DEMIR PEPIĆ

02 Jun 2020 to 10 Jun 2020

Do you like the exhibition?

Cookies help us to provide certain features and services on our website. By using the website, you agree that we use cookies. Privacy policy